Over

 • FSC (certified)

  Sustainable, alle papiersoorten en materialen, ook de verpakkingen worden (zoveel mogelijk) op duurzaamheid geselecteerd.

 • Exclusive

  Niet in grote oplage gemaakt en niet overal verkrijgbaar. Exclusiviteit en originaliteit is in overgrote mate gegarandeerd.

 • Affordable & Stylish

  Exclusieve designs & ontwerpen, kleurrijk en origineel. Ze vormen overal een toegevoegde waarde en zijn heel betaalbaar.

 • Snelle verzending

  Snel nodig? Bijvoorbeeld als geschenk of cadeau. Alle items worden snel verzonden. In Nederland (meestal) na 1 tot 2 dagen in huis.

 • Maatwerk (mogelijk)

  Het is ook mogelijk een verzoek tot maatwerk te doen. Gebruik hiervoor het contactformulier, om het eerste contact te leggen. Bekijk wel de voorwaarden.

 • Made by (in..)

  Alle designs, illustraties, tekeningen & dessins zijn ontwerpen van Saskia Vis. Alles wordt geheel 'zonder uitzondering' in Nederland geproduceerd.

Het verhaal achter de ontwerpen

Met mijn ontwerpen, illustraties en dessins probeer ik kleurrijke en verrassende items te maken. Verbeelding, de mogelijkheid tot meerdere interpretaties en tijdloos sterke visuals zijn hierbij altijd het uitgangspunt. Originele en vrolijke ontwerpen waarin altijd weer nieuwe invalshoeken te vinden zijn. Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan beleeft, als ik aan het maken ervan!

[Saskia Vis]

Adresgegevens:

---

Saskia Vis [sterkgrafischwerk]

Cor van de Meerstraat 57

2132 ZX Hoofddorp

Nederland

T. +31 (0)23 5576730

mail@saskiavis.com

mail@philvandervooren.com

KvK. 63760797 - Amsterdam

Btw. nr : NL002080857B53

---